BOTSING!

Je botst zomaar tegen mij op

May I proudly present:
hannekepanneke
Mighty Mouse!!! Here I come to save the dayyyyy!!!!!


http://store.apple.com/us/product/MB111LL/A?fnode=MTY1NDA1Mg&mco=MjE0Njk1MA

...
hannekepanneke
De cv-onderhoudsman denkt dat ik alcoholist ben.

Rare kerel.. Dat ben ik niet.

En dat terwijl ik alle flessen wijn, flessen sterke drank en alle lege kratten bier zorgvuldig heb opgeruimd op de vloer van de keuken.

(no subject)
hannekepannekeDruk!
hannekepanneke
Ik verheug me op de maand september. Maar zal denk ik ook blij zijn als die maand voorbij is. 

Een kleine greep uit mijn agenda: 
Vanavond: Naar Annelies
Morgen: Naar moeder 
Vrijdag: Party in Broek op Langedijk en daarna nog een biertje doen bij Annelies
Zaterdag: Beatstad
Zondag: Wielerronde
Maandag: Ronald en Janneke
Dinsdag: Den Bosch en daarna Eveliene
Woensdag: Kermis
Donderdag: Kermis
Vrijdag: Kermis
Zaterdag: Vrijgezellendag

Verder in september: Kamasutrabeurs, tweetal huwelijken, jarig, en 10 party's te doen. 
Dit alles naast een full-time werkweek. 

Tussendoor moet ik maar eens op tijd naar bed gaan en niet zoveel nadenken :) 
Eerst maar eens voorbereiden op de kermis!!!! Ik heb besloten lekker te bieren want ik ben immers 3 dagen vrij! 
Dus als je wilt lachen.. moet je mij opzoeken! Lekker dronken het spookhuis in. 

Goed, ik ga weer hard aan het werk hier, ik ga zo naar Almere om te kijken bij Scala (groothandel). Allemaal een fijne dag verder!

Tijd...
hannekepanneke
Ben net terug van de vakantie van Kreta. 
Ik heb gewoonweg geen tijd om dingen op te schrijven hierover. 

Compact: Zon, Jeep, Strand, Verbrand, Ongesteld, Vliegtuig, Oude Stenen, Uitgaan.

Zo was de vakantie :)
Tags:

Pinkpop!
hannekepanneke
 Afgelopen weekend was het weer zover. 

Mijn jaarlijkse uitje, mijn jaarlijkse weekendje weg, mijn jaarlijkse hoe wil je het noemen! 

Samen met Emile ben ik op donderdag/vrijdagnacht vertrokken, uiteraard met een nieuwe look en een nieuwe outfit. Na een nogal chaotisch vertrek (wilde nog een camera kopen en we moesten nog de tas inpakken) zijn we op weg gegaan richting Landgraaf. 
Jammer genoeg kwam ik er bij Utrecht achter wat we nou precies vergeten waren.. Ken je dat? Het gevoel dat je iets vergeet maar je weet echt niet wat? We waren de kaartjes vergeten... %^&#^%$#@#.... Gelukkig konden we er later wel om lachen, dit is namelijk zoiets, dat doe je één keer maar daarna nooit weer. 

We kwamen aan om 4 uur 's morgens, nadat we bij de entree waren aangekomen en ons eerste biertje hadden opgedronken brak de hemel open en onweerde het van alle kanten, het duurde niet lang of er vielen ook liters regen naar beneden. Daar sta je dan, moe... en in de regen! 
Het weer is nooit goed te voorspellen en als de weerman zegt dat het een warme nacht wordt.. Dan gaat het juist regenen! 

Om 06.40 uur ging de entree van de camping open, zoals elk jaar pak ik een zeiltje en prop mezelf tussen de mensen in die ook staan te wachten. We stonden hutjemutje op elkaar en je viel over elkaars tassen maar koud was het gelukkig niet als je zo tegen elkaar aan staat. Na een grote 'groepsknuffel' kon ik ook naar binnen. Snel rennen naar de plaats waar we elk jaar staan, dicht bij de toiletten/eten en een hoger gelegen gebied dat niet onder water komt te staan. Eindelijk! Binnen op Camping A! Joepie! En hoe leuk het al niet was om daar te staan kwam ik ook nog eens Jan Smeets tegen (de man achter Pinkpop) hij herkende me en zei 'hey hallo!' Jammer genoeg was hij op de fiets en ging snel weer verder. 

Al snel kwamen de anderen en we hebben de tent opgezet, eindelijk kon ik slapen! Ondertussen was ik al ruim 25/26 uur wakker achter elkaar en was dus behoorlijk moe. Maar net als elk anders jaar is slapen op Pinkpop bijna niet te doen, je ligt onhandig in je slaapzak op je luchtbed in een benauwde tent tussen ontzettend veel herrie. Veel slaap heb ik helaas niet kunnen pakken. 

Toen we waker waren en onszelf hadden opgefrist zijn we richting het festival terrein gegaan. We kwamen binnen toen Flogging Molly was begonnen met spelen, een betere binnenkomer bestaat haast niet! Flogging Molly vind ik een echte gezelligheids band, als je hun muziek hoort ga je automatisch bewegen en je krijgt zin om er een geweldige dag van te maken. Vervolgens zijn we naar Jonathan Davis gegaan in de GMnext-stage en dat viel eigenlijk wel tegen, ik heb alleen maar liedjes gehoord van KoRn, alleen dan heet het geen KoRn meer maar Jonathan Davis.. Hoe dan ook, we zijn na een paar songs snel weer weg gegaan want we wilden redelijk vooraan staan tijdens Incubus op de Main-stage. Gelukkig konden we in het voorste vak terecht komen (het is zo ingedeeld dat je twee voor-vakken hebt die zijn afgescheiden met rekken, daarachter is het grote veld) Zo stonden we tijdens Incubus vooraan, afgelopen jaar heb ik hen ook gezien in de Heineken Music Hall en toen vond ik er weinig aan, een beetje te soft. Maar op Pinkpop waren ze super! Lekker mee zitten bléren met Drive en allerlei andere songs. We besloten om in het voorvak te blijven staan want de headliner van zaterdag was.... METALLICA! En uiteraard wil ik vooraan staan bij Metallica.. Zo gezegd, zo gedaan! Na nog een tijd wachten in het voorvak begon Metallica, ik heb hen een aantal keer eerder gezien maar dit was echt super! Het geluid was goed, ze speelden goed en ik stond ook goed vooraan zonder direct in de pit te staan. Heel hard meegezongen met al hun liedjes en op en top genoten. Het absolute hoogtepunt van Pinkpop voor mij.. Maar ondertussen stonden we al 4 uur in het voorste vak zonder drinken en met een volle blaas. Je kan namelijk niet zomaar het vak in en uit lopen als je wilt, want dan moet je weer gewoon in de rij staan en hopen dat je weer binnenkomt.. 'One' was een absolute knaller!

Na deze opwindende dag terug beland bij de tent en de moeheid begon toe te slaan.. Weinig slaap, bier en teveel indrukken is vermoeiend maar erg leuk! Tijd om te slapen, zaterdag werd weer een drukke dag met optredens. 

Zaterdag alweer, gelukkig had ik beter geslapen en stond fris op.. Althans.. zo fris mogelijk als maar kan op Pinkpop. Nadat Emile en ik eerst de festivalmarkten zijn afgelopen en ik Emile een stoere ketting en een armband heb gegeven zijn we doorgegaan naar de Main-stage waar Moke kwam, hen had ik ook al gezien op de Pinkpop Perspresentatie en zij waren echt SU-PER! Het klonk goed terwijl we op een matje zaten op het gras, lekker te genieten van de mensen om je heen en van de muziek. Daarna snel doorgegaan naar de GMnext-tent en hebben we Voict bekeken! Vooral het liedje 'Every day i work on the road' was een echte knaller, het publiek stond te dansen en te zingen. Emile was toen net op weg samen met Claudia naar de massage dus hij heeft het helaas moeten missen. Vervolgens heb ik KT Tunstall gehoord (dus niet echt gezien) en ik had de hele tijd het idee 'tjee, dus zij is van DAT liedje', na KT Tunstall zijn we op het gras gaan liggen en hebben we genoten van The Editors. En toen kwam het.. de Kaiser Chiefs! Ook hen heb ik dit jaar gezien in de HMH samen met mijn moeder, de band is van de lalalalala en de hmmhmmhmm deuntjes die iedereen mee kan lalalala'en en hmmhmmhmm'en. Erg opzwepend en gezellig een absolute must see op een festival. Vooral als iedereen mee begint te gillen met 'O my god' dan is het feest op een hoogtepunt. Daarna waren we even snel naar de tent gegaan om een vest te pakken want het was koud geworden en we gingen weer terug naar het festival terrein, de Foo Fighters begonnen, gelukkig begonnen ze met 'The Pretender' dat is het lied dat Emile en ik super gaaf vinden. Voor de rest hielden mijn voeten er een beetje mee op en dus zijn we naar de open-air bioscoop geweest, Jumper speelde daar en die film hebben we ook gezien. Na de film terug naar de tent en hebben we met een groepje alcohol gedronken en een iq-spel gedaan. Daarna.. Hop naar bed! 

Zondagochtend.. De drukste dag en tevens de laatste dag... Na een heerlijk broodje ei met spel (een echte Pinkpop-must!) zijn we naar het festivalterrein gegaan, als eerst hebben we gekeken op het gras naar Fiction Plane, de zanger is de zoon van Sting en zijn stem lijkt ook op die van zijn vader. Erg leuk en relaxt! Daarna heb ik ook maar een massage genomen om een beetje te relaxen na al twee drukke dagen. Vervolgens hebben we Teeuwis, Robert, Edwin en Elsa opgezocht die maar éen dag zouden komen en met hen een rondje festival gedaan. Daarna doorgegaan naar Alanis Morisette, wat een stem! Leuk om haar eens gezien te hebben maar 't is niet dat ik naar een optreden van haar toe zal gaan, het is me toch iets te soft en hou van hardere muziek. Ondertussen waren we al redelijk verbrand omdat de zon eindelijk doorkwam en gelijk zijn best deed.. Het was ook nog best wel benauwd en ik voelde me steeds viezer worden. Na Alanis zijn we doorgegaan naar Serj Tankian, het optreden waar ik het meest naar uitkeek voor de zondag. Ik ben al een tijdje zijn cd aan het luisteren zodat ik goed mee kon zingen met alle songs. Wat een geweldig iets! Het publiek ging uit zijn dak en hij klonk bijna als een 'engeltje' als hij niet zulke harde muziek maakte. Serj Tankian is overigens de zanger van System of a Down. Die man die kan zo leuk omslaan met zijn stem.. Dan zingt hij weer heel hoog en dan opeens weer heel laag. Daarna snel door naar Queens of the Stone Age waar ik ook veel zin in had, vooral het liedje 'no one knows' het publiek ging uit zijn dak en de mannen op het podium maakten er een uitgebreidt stuk van. Ondertussen stonden we alweer in de rij om in het voorvak te komen waar we de headliner konden meemaken. 
Na Queens of the Stone Age duurde het even voordat we naar binnen mochten in het voorvak. Het was een drukte en een geduw maar uiteindelijk was het ons allemaal gelukt om in het voorvak te komen. De afsluiter/headliner was namelijk Rage Against The Machine.. En dat wordt geheid een legendarisch optreden, het publiek ging los en zat mee te zingen met de songs. Ze sloten af met 'Killing in the Name' en het publiek stond te springen alsof hun leven ervan af hing.. 60.000 man die zat te springen en tegelijk motherf*cker zaten te roepen was een ervaring op zich. De pit was oook ongelooflijk groot! Nog nooit zoiets gezien! Normaal hou ik niet van pits maar dit was speciaal, juist om te zien hoe zo een hele groep mensen er helemaal in opgaat. 
Jan Smeets nam afscheid van Pinkpop, afscheid van de bezoekers en ik stond vooraan te snikken.. Ik zei tegen mezelf en tegen het podium: 'tot volgend jaar' mensen moeten me vast gek hebben aangekeken maar ik vond het belangrijk. Daarna weer naar de tent en hebben we de barbecue tevoorschijn gehaald met de knakworsten. We hebben allemaal geen voedselvergiftigingen en we hebben lekker gegeten 's nachts. 

Vanmorgen zijn we in de auto gestapt en naar huis gegaan, totaal hebben we er 3,5 uur over gedaan.. Er stond file bij Eindhoven.. Toen we thuis waren zijn we gelijk onder de douche gesprongen en de katten geknuffelt. Lieve Pinkpop.. Tot volgend jaar en bedankt voor de leuke tijd! 

Vandaag is het zover..
hannekepanneke
Vandaag rond een uur of 1 zal ik mijn panda inruilen voor een nieuwe auto. 

Een Volkswagen 1.9 sDi Comfortline 5drs

 Ik ga erop vooruit.. Maar toch is het moeilijk.. Vanmorgen voor het laatst met mijn lieve panda naar het werk gereden waar ik overigens nog maar een maandje moet werken. 

Maar zowel als auto's en werk ga ik erop vooruit..

Vanavond het verdriet maar wegdrinken tijdens het optreden van Niels.

Pinkpop perspresentatie
hannekepanneke


Samen met Emile naar de pinkpop perspresentatie geweest op 13 februari 2008. Whow! Wat een line-up!!!
Gelukkig hebben we ons kaartje al.. De weekendkaarten zijn namelijk nu al uitverkocht!

En Moke.. Tjee, wat een band.. We gaan vooraan staan met ons vlaggetje! :headbang::hangloose:

voor een idee zie bovenstaande youtube film. Klinkt bagger via een mobiel. Maar whow.. Die mannen zijn echt goed!


Me, myself and my Panda...
hannekepanneke

Toen ik 19 was, net mijn rijbewijs gehaald, liep ik op de bewuste zaterdag 13 oktober op de auto-bazaar. 
Daar stond hij, een (toen vond ik dat) lelijk rood ding dat ook nog eens zo vierkant is als maar wezen kan. 
Ik mocht van de dealer een stukje rijden, snel geprobeerd uit het parkeervak te komen en ik schok van de herrie die eruit kwam, en dan nog niet te spreken over de dashbord-hangmat.
Maar ja, hij was maar €600,- en hij had weinig kilometers. 
Toch maar even interessant gedaan en de motorkap open gemaakt, mijn moeder noch ik hadden geen idee waar we naar moesten kijken maar we vonden het best. VERKOCHT! 

Op mijn eerste ritje naar huis moest ik over een aantal heuveltjes, ik vloog alle kanten op in mijn auto vanwege de slechte vering. Ik heb me rot gelachen..

Mijn panda, mijn maatje die me overal heenbracht. De langste rit naar Sittard toen ik onderweg moest stoppen omdat hij even uit moest rusten. 
Mijn panda die als hij na tien minuten rijden stil stond en dan begon te brommen onder het mom van 'afkoelen'. 
Mijn panda die zoveel herrie maakt als je de koppeling en het gas intrapt (erg leuk voor een zebrapad). 
Mijn panda die zo mooi roze bekleed was dat iedereen die in mijn auto ging zitten zich een beetje schaamde.
Mijn panda die me naar zoveel vriendjes en one-night-stands heeft gebracht
Mijn panda.. Mijn panda die dood aan het gaan is.

Gisteravond heb ik de hele avond zitten huilen. Mijn panda ondergaat de ene reparatie na de andere. Iedere keer is er iets. Het wordt een doodlopende zaak.. Nu? Op zoek naar een nieuwe auto met een air-back, een dashbordkastje en met stuurbekrachtiging. Maar niets kan aan mijn panda tippen.


Sorry panda.. Het is erg naar, maar je bent en blijft mijn panda..


GOED!!!
hannekepanneke
STEVIGE HEADLINERS OP PINKPOP 2008
Op 8 groepen na kan het volledige programma van Pinkpop 2008 worden aangekondigd. Een programma dat bol staat van de headliners. Pinkpop heeft met succes de data verschoven. Na twee jaar op rij te zijn uitverkocht wordt ook nu weer een uitverkochte editie verwacht. Met de eerdere bekendmaking van METALLICA, FOO FIGHTERS, RAGE AGAINST THE MACHINE en COUNTING CROWS is Pinkpop 2008 in feite al geslaagd. Ook QUEENS OF THE STONE AGE, KAISER CHIEFS, EDITORS, THE VERVE en INCUBUS zijn headliners. Een ongekende weelde.

Met de nodige gitaaracts belooft de 39e editie van Pinkpop sowieso heel stevig te worden. Bands als FLOGGING MOLLY, ALTER BRIDGE, PORCUPINE TREE, BAD RELIGION, SERJ TANKIAN, THE HIVES, en niet te vergeten de reünie van de gebroeders Cavalera met hun CAVALERA CONSPIRACY zullen voor de nodige actie zorgen. Maar ook de danceliefhebbers worden met GROOVE ARMADA, JUSTICE en ROISIN MURPHY niet vergeten. Uit eigen land zullen aantreden MOKE, RACOON en de winnaar van de jaarlijkse Nu of Nooit wedstrijd: SAT2D. Nieuw voor Pinkpop zijn de volgende interessante acts KT TUNSTALL, PATRICK WATSON, GAVIN DEGRAW, FICTION PLANE, KATE NASH en 3FM hit THE WOMBATS bekend van het Glazen Huis. Met oude bekenden van het festival als NOVASTAR, PETE MURRAY en SAYBIA is het programma op 8 groepen na compleet.

In totaal zullen ook dit jaar 39 acts op de drie podia staan en is het festivalterrein weer alle dagen volledig geopend. Het hoofdpodium op zuid, het 3FM-podium op noord en een gigantische tent op zuid. In de voorverkoop kost een dagkaart 69 euro en een weekendkaart inclusief kamperen 129 euro, doch beiden exclusief voorverkoopkosten. Dit jaar zijn er voor alle dagen losse entreekaarten beschikbaar. Pinkpop blijft een van de goedkoopste popfestivals in Europa. De indeling van het programma is voorlopig als volgt:VRIJDAG 30 MEI: 16.00-23.00 UUR
METALLICA
INCUBUS * FLOGGING MOLLY
ALTER BRIDGE * SAT2D
PORCUPINE TREE


ZATERDAG 31 MEI: 13.00-23.00 UUR
FOO FIGHTERS
KAISER CHIEFS * EDITORS * KT TUNSTALL * MOKE
THE VERVE * NOVASTAR * BAD RELIGION
GROOVE ARMADA * JUSTICE


ZONDAG 1 JUNI: 12.00-23.00 UUR
RAGE AGAINST THE MACHINE
QUEENS OF THE STONE AGE * RACOON * GAVIN DEGRAW FICTION PLANE * COUNTING CROWS
SERJ TANKIAN * THE HIVES
CAVALERA CONSPIRACY * THE WOMBATS
ROISIN MURPHY * SAYBIA * PETE MURRAY * KATE NASH PATRICK WATSON


more to follow
presentatie: Giel Beelen en Eric Corton
wijzigingen programma voorbehouden


Pinkpop is het oudste en bekendste openluchtpopfestival van Nederland en zal voor de 39ste keer worden gehouden op Megaland, het evenemententerrein in de gemeente Landgraaf, in het weekend van vrijdag 30 mei, zaterdag 31 mei en zondag 1 juni. Festivalcampings zijn geopend van vrijdag 30 mei 12.00 uur tot maandag 2 juni 12.00 uur. Info website: www.pinkpop.nl

Landgraaf, 13 februari 2008
Jan Smeets

?

Log in